Artikler

3 tech gaver du kan give til konfirmanden

Er du inviteret til en konfirmation, og er konfirmanden vild med teknologi og gadgets, er der ingen tvivl om, at vedkommende vil blive glad for at få en lækker tech gave på den store dag. Men hvad skal du give for en gave? Det kommer vi med et par gode bud på her.

 

En konfirmationsgave skal jo gerne være noget lidt specielt, da det jo ikke bare er en dag som alle andre. Det er ikke en fødselsdag, der bare kommer igen til næste år, eller en julegave du skal finde på. Det er en konfirmationsgave, og derfor må der gerne være lagt noget ekstra arbejde bag den.

 

Er det dig, der står for at arrangere konfirmationen for dit barn, kan du finde gode tips til pynten til konfirmationen her.

Gamer computer

Det første bud, vi kommer ind på her, er at købe vedkommende en super god gamer computer. Der er mange unge mennesker, der har fået interesse for gaming inden for de sidste mange år, og derfor er der også mange, der er interesserede i at kunne game alle de nye og fede spil.

 

Hvis konfirmanden ikke har fået sig en gamer computer endnu, er det da oplagt at give vedkommende en gamer computer på denne store dag. Det kommer du ikke til at fortryde, og konfirmanden vil blive ellevild med den. Finder du et godt tilbud på en gamer computer, der udløber snart, er det vigtigt at slå til, inden solen går ned.

VR briller

Du kan også vælge at give konfirmanden et par VR briller eller en VR PS5, hvis du har mulighed for det. Det er en fed måde at game på, og det giver dig en helt anden oplevelse af at spille spil på en Playstation.

 

Der er mange, der allerede har købt VR til Playstation, og det får stort set kun gode anmeldelser hele vejen rundt. Så det kan du også overveje at give til konfirmanden, der er vild med tech.

Hoverboard

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at give konfirmanden et hoverboard. Det kræver sin teknik at styre sådan et, men lige så snart det er lært, er der masser af sjov i at køre rundt på sådan et.

 

Vil du give et lidt mere sikkert, men stadig tech-agtigt transportmiddel, kan du også overveje at give et el løbehjul, som også kan fås i mange butikker nu om dage.