Artikler

Bambus sengetøj øger din livskvalitet

Føler du, at din søvnkvalitet er blevet forringet? Hvis det er tilfældet, er det måske på tide at skifte dit sengetøj ud. En ny mulighed er bambussengetøj. Bambusens naturlige fibre er allergivenlige, antibakterielle og åndbare, hvilket gør bambus til et fremragende valg for dem med følsom hud eller allergier. Læs videre for at lære mere om, hvad denne type sengetøj kan gøre for dit helbred!

Hvad er bambus sengetøj?

Bambussengetøj er et naturligt alternativ til bomuld og andre materialer. Det er fremstillet af bambusfibre, som er ekstremt absorberende. De transporterer også fugt væk, før du kan mærke ubehag eller fugt!

Fordelen ved bambus i forhold til bomuld er, at bambus ikke kræver gødning, og skuddene kan høstes uden at ødelægge planten.

Hvad gør det godt for nogle med allergi?

Som nævnt ovenfor har bambus antibakterielle egenskaber, der gør det hypoallergen. Det er naturligt modstandsdygtigt over for husstøvmider, skimmel og mug, der kan føre til allergi.

Hvad gør det ellers godt for din søvnkvalitet?

Det er let og alligevel holdbart! Materialet tillader luftgennemstrømning, hvilket reducerer risikoen for overophedning i løbet af natten; dette mindsker også fugten i dit sengetøj, så du ikke føler dig klistret eller svedig, når du vågner. Desuden er bambus en bæredygtig ressource, der kan dyrkes uden pesticider eller gødning – hvilket gør det til et miljøvenligt valg til dine behov for sengetøj.

Bambus sengetøj er af høj kvalitet, og det kan bruges igen og igen. Dog bør du altid vaske det på min. 60 grader, når det skal skiftes, da husstøvmider og andre dyr i sengen, først dør ved vask over 60 grader.

Hvor man kan købe bambus sengetøj?

Bambus sengetøj er noget, der er blevet populært indenfor de seneste år. Det betyder dog også, at flere og flere producenter og butikker har fået øjnene op for, hvor lækkert og kvalitetsbevidst det er. Butikker oplever dog stadig en vis uvidenhed hos kunder, som ikke kender til bambussengetøj, men når først de mærker kvaliteten i deres hænder, og hører om dets fordele, så ender de fleste med at købe et sæt eller to med hjem med stor tilfredsshed.

En af butikkerne online er Rex sengetøj. De sælger sengetøj af bambus, uld, både til enkelmandsseng, dobbeltseng, baby og junior-størrelse. Bambus sengetøj er stadig i rivende udvikling, og det er kun et spørgsmål om tid, hvornår der kommer bambus sengetøj i mange forskellige varianter. Se alt bambus sengetøj fra rexsengetoj.com.

Bambus indtager Danmark med storm

Bambus er et solidt erstatningsprodukt i stedet for plastik. Plastik er et udskældt produkt, som oftest bruges til engangsbrug og ender desværre i naturen, i værst tilfælde havet, hvor det påvirker dyrelivet negativt.

Du kan få bambus i store dele af din indretning i hjemmet, i dit køkken, og nu også i dit soveværelse. Bambus har været brugt i Asien i århundreder, hvor det vokser i rigelige mængder hele verdenen over. Bambus er også et godt alternativ til almindeligt træ, hvor man kan mindske ulovligt skovrydning i store dele af verdenen. Så ønsker du at vælge bambus, så undersøg, hvor bambussen kommer fra, hvor du eventuelt kan spørge butikken.