Artikler

Drømmejobbet fik jeg sådan her

Jeg elsker mit arbejde og kunne ikke være gladere, mit arbejde fik jeg igennem dedikation.dk og de hjalp mig med at finde drømmejobbet.

Jeg arbejder som sælger og har nu gjort det i mange år, igennem tiden har jeg haft dårlige oplevelser i firmaer som simpelthen ikke opfyldte mine ønskede krav.

Altså ikke fordi at jeg var chefen eller noget, men jeg snakker mere simple ting som at man er glade når man møder ind og at fællesskabet er godt.

Hvor jeg på mit nye arbejde virkelig kan mærke at de opfylder alle mine ønsker, jeg kan ikke sætte en finger på hvad der skulle gøres anderledes.

Alle medarbejderne er smilende og glade, der er både noget seriøsitet når der er brug for den, men også noget sjov når vi skal løsne lidt op.

Vi har fri omkring kl 17.00 men der er ikke en dag hvor folk går hjem uden i det mindste en invitation videre.

Med videre mener jeg at vi enten er blevet inviteret over til en for at spise noget god mad, eller ud i byen for at spise noget god mad.

Det kan også være ud for at få noget at drikke og havde nogle gode samtaler.

I hvert fald er fællesskabet her så godt at jeg ser frem til at møde ind igen næste dag når jeg får fri, men også glæder mig til at møde ind når jeg vågner.

Det at have et godt fællesskab er noget af det vigtigste i et firma synes jeg, især fordi at med et godt fællesskab så kommer man generelt bare længere og for mere succes, noget som ethvert firma ønsker sig.

Med et godt fællesskab er der seriøsitet når der er brug for det, men også sjov en gang imellem, sådan kommer man længst.