Artikler

Du må ikke gå ned på godt internet når du arbejder med tech

Arbejder du inden for tech branchen, og arbejder du bl.a. også hjemmefra engang imellem, er der ingen tvivl om, at du ikke må gå ned på godt internet. Du skal have adgang til nettet hele tiden, så det er vigtigt, at det er stabilt, samtidig med at det også gerne må have lidt hastighed.

 

Derfor kan det eks. være en god idé for dig at overveje at få fiber i din bolig, hvis disse punkter er vigtige for dig. Du kan læse meget mere om hurtigt internet lige her.

Det behøver ikke at koste mange penge

Noget af det bedste ved fiber er, at det ikke behøver at koste mange penge. Du kan faktisk få dig en rigtig god fiberforbindelse for ganske få hundrede kroner om måneden. Og hvis du er heldig, kan du endda få dig oprettelsen for nul kroner.

 

Så du skal ikke være bange for, at du skal mangedoble din nuværende udgift til internet, hvis du vælger at skifte over til fiber. Du kan måske endda ende med at spare penge? Så kan du vælge at bruge de penge, du sparer, på andre ting. Du kan eks. endelig spare sammen til at tage dig et kørekort. Læs mere om det at tage kørekort lige her.

Kan du ikke få fiber?

Måske bor du i en bolig, der ikke har mulighed for at få fiber. Det kan være, at du bor til leje, og at der endnu ikke er mulighed for at få lagt fiber ind i din ejendom. I så fald skal du enten snakke med din udlejer eller vælge at gå andre veje.

 

Du kan eks. vælge at få dig en 5G router i stedet for. Det er også utrolig hurtigt internet, som du kan få dig i din bolig, uden at du skal have en fiberforbindelse ind i huset.

Skift allerede i dag

Der er ingen grund til at vente i lang tid på at skifte over til din nye udbyder. Har du fundet en god løsning i dag, er det bare med at få tilmeldt dig hos den nye udbyder.

 

Flere steder kan de endda sørge for, at du bliver opsagt hos din gamle udbyder, så du ikke engang skal kæmpe med det. Men tjek gerne lige op på det for en sikkerheds skyld, så du ikke står i en situation, hvor du betaler for to forbindelser.