Artikler

En firmafrokost uden lige

At have en sund og nærende frokost er vigtigt for alle, også på arbejdspladsen. En sund frokost giver dig den energi og overskud, du behøver for at kunne yde din bedste præstation. For mange mennesker er der ikke tid til at spise en ordentlig frokost, når de skal passe deres arbejde. Derfor er det en god idé at have et firmafrokost tilbud, hvor man kan få en sund og velsmagende frokost leveret lige til døren. En god firma frokostordning til små virksomheder er altså en sikker vinder. Frokostordninger er ofte en god investering for virksomheder, da det giver medarbejderne mulighed for at spise en sund frokost, samtidig med at de slipper for at skulle bekymre sig om madpakker og frokostpauser. Man kan ikke sætte pris på gode og glade medarbejdere.

Gode og glade

En sund frokost giver dig den energi og overskud, du behøver for at kunne yde din bedste præstation. Det er derfor vigtigt, at du som arbejdsgiver sørger for, at dine medarbejdere får en god og nærende frokost. Et velfungerende firma er afhængigt af glade og motiverede medarbejdere. En frokostordning kan derfor være med til at skabe et godt arbejdsmiljø og øge produktiviteten hos dine ansatte. I mange små virksomheder er der ofte ikke tid og ressourcer til at sætte sig ind i det store spørgsmål om at drive sin egen kantine. Det er ikke engang sikkert, at det kan betale sig og man sparer penge. Et godt alternativ er derfor at vælge et firma, som tilbyder sunde og måltidsleverancer til små virksomheder. Det er også en god idé at have en firmafrokost, hvis man ønsker at styrke teambuilding og sociale relationer på arbejdspladsen. En frokostordning giver nemlig mulighed for, at man kan sidde og spise frokost sammen med sine kolleger uden at skulle bekymre sig om madpakker og lignende. Det er en hyggelig og afslappet måde at tilbringe sin frokostpause på, hvor man kan lære sine kolleger bedre at kende. Frokostordninger er altså et godt tilbud for både virksomheden og dine medarbejdere.

Her er 5 tips til din sundhed

1. Spis en varieret og sund kost på arbejdspladsen for at få den energi og overskud, du behøver. Det vil sige at, man undgår at spise for meget fed mad. Såsom friture, smør og alt den slags fedt man ikke har brug for. Den sunde slags af fedt er blandt andet den slags fedt i avocadoer og mandler.

2. Motioner regelmæssigt, det er vigtigt at man får brugt sin krop dagligt. Når man motionerer får man pulsen op, og dermed bliver kredsløbet bedre til at få blodet rundt i kroppen. D

3. Drik masser af vand, dette hjælper din krop til at få affaldsstoffer ud af kroppen og få transporteret alle de gode vitaminer og mineraler rundt.

4. Sov godt. Den bedste medicin mod at have det dårligt, er helt klart en god nats søvn. Man siger også, at den bedste behandling er den man selv kan lave.

5. Undgå stress. Dette kan nemlig lede til en masse sygdomme, som følge af at man er stresset.