Artikler

Er du tilfreds med din internetløsning? Eller synes du den ligger til den dyre ende? 

Er du tilfreds med din internetløsning? Eller synes du den ligger til den dyre ende? 

Er du interesseret i en billig bredbånd løsning? Så læs med her, hvor vi dykker ned i dine forskellige muligheder. Dem er der mange af og de kan være svære at overskue og gennemskue. Du har sikkert svært ved at finde ud af hvad du skal vælge, når du kigger på dine muligheder. Her er det vigtigt at kigge på hvilke behov du og din familie har, skal det bare være billig bredbånd? Eller er det vigtigere at det opfylder dine og din families behov? Bare rolig du kan stadig godt få billig bredbånd, måske ikke det allerbilligste du kan finde.  

Men hvordan finder du så ud af hvad du skal vælge? Det er nu du skal i gang med at finde ud af hvad du bruger internettet til, her er det selvfølgelig også vigtigt at tage højde for hvad din familie bruger det til. Det kan nemlig svinge meget fra familiemedlem til familiemedlem, hvad de bruger internettet til og hvad det kræver af internettet. Det kan være at du selv bare sender en mail engang imellem og derudover bare bruger det til at surfe lidt på nettet, dermed ville du sagtens kunne nøjes med en lav hastighed og dermed meget billig bredbånd. Men hvis din søn bruger meget tid foran computeren hvor han gamer og din datter elsker at streame film og serier, vil de begge hurtigt blive træt af den lave hastighed. Så hvis du vil beholde familieroen, anbefaler vi at du går op i hastighed og betaler lidt mere for dit bredbånd. Dette betyder dog ikke at du skal nøjes med en dyr internetløsning, det er stadig muligt at finde billig bredbånd.  

Når du skal finde billig bredbånd, er det vigtigt at du sammenligner priserne på samme hastigheder fra de forskellige udbydere. På den måde finder du den billigste udbyder, på den ønskede hastighed. 
Det kan desuden være en fordel for dig at undersøge, om du vil kunne spare penge ved at vælge en udbyder med pakkeløsninger. Hvor du f.eks. ville kunne få tv-pakker eller streaming tjenester, med i din bredbåndsløsning.