Artikler

Er du tilfreds med din produktivitet i hverdagen?

Mange bør stille sig selv følgende spørgsmål: Er jeg tilfreds med min egen produktivitet og indsats i løbet af hverdagen? Hvis svaret er ja, så kan du dele dine erfaringer i kommentarer under denne artikel. Hvis svaret er nej, så er denne artikel skrevet til sådan nogle som dig. Vi kan måske hjælpe dig med at øge din produktivitet med op til 40 procent, hvis man skulle tro på nogle af de studier, vi selv har læst.

I løbet af det seneste år har mange arbejdet derhjemme. Nogle har været meget produktive, mens andres produktivitet har været helt i bund. Det har været et problem for mange at være produktive, fordi de ikke har haft de rigtige redskaber, når de skulle arbejde fra hjemmet.

Nu hvor du måske er kommet tilbage på kontoret, så har du nok bemærket, hvad der bidrager rigtig meget til din produktivitet: det at have flere skærme. Kigger man på en lille 14 tommer bærbar hele dagen, så bliver man hurtigt træt, og man får ikke lavet så meget, som man ønsker at få lavet. En 14 tommer computer er dog perfekt, hvis man skal bruge den på farten. En 13 tommer synes at være for lille at kigge på i et par timer, og en 15 tommer er for stor til at have med i tasken.

Tænker du at din bærbare computer ikke kan understøtte mere end én yderligere skærm, så tager du fejl. Inde på denne her side beskriver de nemlig, at man kan anvende en docking station til at tilslutte endnu flere skærme (end normalt tilladt). Det fungerer på den måde, at man tilslutter en enhed (docking station) til sin computer. Ens skærme og andet ekstra hardware er tilsluttet til denne docking station, og så tilslutter man altså det hele til sin egen computer igennem ét enkelt kabel. Vidste du, at en docking station også oplader din computer automatisk?