Artikler

Find gratis versioner af de programmer du bruger i dag

Bruger du nogle programmer i dag, som koster penge, er der nok gode chancer for, at du kan finde nogle gratis alternativer, som er stort set lige så gode, og som du sagtens kan bruge uden at mærke den store forskel.

Vil du have nyt ur, så læs anmeldelser af ure her.

Spar mange penge som virksomhed

Der er jo mange virksomheder, der gør brug af software og programmer i deres daglige virke, og som de bruger utroligt mange penge på hver eneste måned. Her kan det jo ende med at spare virksomheden for mange udgifter, hvis det kan lade sig gøre at skifte over til gratis software i stedet for. Driver du din egen virksomhed, er det da i den grad værd at undersøge nærmere, da du jo kan ende med at skære en stor del af dine udgifter fra, hvis du kan finde gratis alternativer til det software, du og dine kollegaer gør brug af hver dag.

Næsten en gratis alternativ til alle programmer

Det er klart, at det ikke er til alle programmer, at du kan finde et gratis alternativ, men der er rigtig gode muligheder til gratis alternativer til rigtig mange forskellige programmer. I stedet for Microsoft Word, kan du bruge Google Docs. I stedet for Microsoft Excel, kan du bruge Google Sheets. I stedet for Adobe Photoshop, kan du bruge Gimp. Du kan bruge Trello i stedet for Basecamp. Der er næsten et gratis alternativ til alle typer af software, så der er sikkert også noget at hente inden for lige netop din branche.

Træls at betale for software nu om dage

Selvom det kan være nødvendigt at betale for software, kan det også bare være irriterende at skulle betale et fast månedligt beløb for at få lov til at bruge et bestemt program. Men det kan du altså slippe for, hvis du bare vælger at lave din research ordentligt og finde frem til alternative programmer, som du kan bruge i stedet for. Der findes også mange komplette lister over betalte programmer og gratis alternativer, som du jo kan gå igennem for at finde nogle guldkorn, du kan bruge.

Husk at stoppe betalingen på de gamle programmer

Det er klart, at dette kun kan spare dig for de udgifter til de programmer, der koster et månedligt eller årligt beløb at gøre brug af. Har du købt et program med et engangsbeløb, kan du jo ikke bare lige få dine penge tilbage fra det køb, nu hvor du har fundet et gratis alternativ. Men har du abonnementer på software, og du ender med at skifte dem ud med gratis versioner, er det vigtigt at huske at opsige dine abonnementer, så du ikke ender med at betale for dem igen.

Så får du flere penge til at købe herreure i alle prisklasser.