Artikler

Gavetiden er rykket tættere på og skal til at tænke kreativt

Ja så står julemanden næsten for døren, bare trist at han ikke virkelig sørger for at købe din gaver!

Dermed bliver december som sædvanlig den måned hvor vi køber flest gaver. Det er heller ikke så underligt, når man tænker på at alle skal købe til alle. 

Faldgruber og manglende ønsker!

Ja der er faldgruber når du skal købe, specielt hvis vi snakker kvinder. Det er bare ikke en vinder at købe frækt undertøj hvis du køber det 2 numre for stort. Hun bliver nok ikke juble glad. Ydermere er det bare svært at finde noget til en mand der stort set kun ønsker sig en speedbåd, nye alufælge, motorcyekl og 80″ fladskærm. So what to do. Det gælder om at hoppe i tænkeboksen.

Mænd og deres ønsker!

Mænd er ikke eksperter i at ytre deres ønsker med mindre vi snakker julemiddagen. Så du må tænke lidt for dem. Hobbys har de fleste af dem, om ikke andet mindst en. Det kan være det er sport, det kan være gør-det-selv, det kan også være fluefiskeri. Uanset hvad så er der nok nogle gadgets dertil eller noget tilbehør. Den slags vinder altid points. En god flaske af deres favorit procent er også en god gave. Du skal dog regne med at blive tilbudt at smage den.

Kvinder og deres ønsker!

Kvinder og ønsker er to ord der går hånd i hånd. Alle kvinder, eller næsten alle, har en lang ønskeliste. de ved normalt altid hvad de ønsker sig og det er ikke så lidt. Det gør jagten noget nemmere for manden der i forvejen syntes det er øv. Er du lidt i tvivl så kan wellness og spa også være en god gave som gavekort naturligvis. Det at tilbyde dem en massage skal man holde sig lidt fra som hovedgave. Men selvforkælelse ved kosmetologen eller en dag i en spa, det er lige noget for stort set de fleste damer. Så er hendes ynglings parfume også altid en vinder. Den finder du næsten altid forrest på badeværelset. 

Par skal ikke glemme kærligheden!

Nogen man skal huske som par er at give forholdet lidt også. Det har det nemlig også med at ville begaves. Noget der er blevet populært de seneste år er den erotiske julekalender. Den booster med 24 små stykker sexlegetøj og lingeri jeres sexliv. Har i endnu ikke prøvet det, så kom i gang. December bliver aldrig mere det samme uden.