Artikler

Som programmør kan du arbejde fra hele verden

Har du lyst til at få dig et arbejde, som du kan tage med dig overalt i verden, og som du kan udføre nemt og enkelt direkte fra din computer? Så kan det være, at du skal tage dig en uddannelse som programmør.

 

Som programmør behøver du ikke meget andet end bare din computer, og så kan du ellers udføre arbejde fra alle steder i verden, så længe du bare har adgang til internet. Og der er ikke mange steder tilbage i verden, hvor du ikke kan fange en WiFi eller 4G forbindelse. Husk at du altid kan tjekke 4G dækningskort her, hvis det er nødvendigt.

Kør lige derhen du vil

Inden for de sidste par år er det især blevet populært at bygge sin bil om, så den kan bruges til at sove og leve i, og så køre rundt i den. Mange køber ældre varevogne og sætter dem i stand, så der er plads til både kontor, seng og køkken i dem.

 

Hvis du kan få arbejde som eks. freelance programmør, kan du kombinere det at rejse med dit arbejde, og på den måde kan du altså få en gylden mulighed for at se meget af verden, samtidig med at du kan tage dit arbejde med dig. Husk at få autohjælp på din bil, hvis du vælger denne mulighed.

Du kan tjene godt som programmør

Når du bliver programmør, kan du ende med at tjene rigtig gode penge. Det kan du både som ansat, men i den grad også som selvstændig, herunder bl.a. som freelancer.

 

Der er mange programmører, der tjener rigtig mange penge, og du skal ikke være bange for, at du løber tør for opgaver lige foreløbigt, da der er en rigtig stor efterspørgsel på gode programmører i næsten hele verden. Og programmeringssprog er jo internationale, så du behøver ikke engang at begrænse dig til arbejde fra Danmark.

Du kan også blive selvlært

Der er ingen krav om, at du skal tage dig en officiel uddannelse som programmør. Der findes tusindvis af programmører, der har uddannet sig selv på nettet, og som har lært sig selv alt det, de kan.

 

Den vej kan du også vælge at gå, hvis du ikke føler for at sidde på skolebænken igen. Der er mange gode guides til, hvordan du kommer i gang, som du kan finde på nettet. Youtube kan også være en rigtig stor hjælp i den forbindelse.