Artikler

Din iPhone 13 fortjener det fede cover

iPhone 13 er fed telefon. Så den fortjener naturligvis at have et fedt cover omkring sig. Og heldigvis findes der en et stort udvalg af iPhone 13 covers, så du kan få dækket lige præcist dit behov, og finde et cover, der sender de signaler, du gerne vil sende.

Hvorfor cover på din telefon?

Du synes måske at din telefon ser cool ud uden et cover af plastik, silikone eller andet omkring. Det gør den helt sikkert også. Men der er en række grunde til at det er en god ide at sætte den i et cover. Først og fremmest skal du beskytte din telefon. Den er udsat for hårde slag, specielt hvis du taber den. Telefoner er blevet mere robuste med tiden, men der er fortsat grænser for hvad du kan klare. Og det er ikke rart at få smadret sit glas eller bare at få ridser i telefonen. Men der er flere grunde til at have et cover om din telefon. For det er nemlig et sted, hvor du kan sende et signal eller et budskab af forskellige slags.

Send det rigtige signal

Nå du vælger cover og/eller etui til din iPhone 13 eller anden telefon, så sender du også et signal til omverden. Om du bruger et hard cover eller et lædercover kan folk opfatte i forskellige retninger. Om du kombinerer din telefon med en pung eller blot har et neutralt cover er noget folk ligger mærke til. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge et cover med et politisk budskab, som eksempelvis det amerikanske flag, der er meget populært.

Til sport

Bruger du en app på din smartphone til at registrere din træning, så skal du have en mulighed for at opbevare din telefon i forbindelse med træningen. Du kan få armbånd, hvor telefonen let kan sidde i, i forskellige farver, så det kan matche til dit outfit når du træner.

Skærmbeskyttelse er en god ide

En anden god ide til at beskytte din telefon er at bruge skærmbeskyttelse. Altså beskyttelsesfilm til at trække over din skærm. Så er du endnu mere dækket ind i forhold til at ikke få ridser på din telefon. Og du mister intet i forhold til funktioner ved at gøre dette.