Artikler

Mit kørekort der gjorde livet meget nemmere

Jeg var ude sammen med mine venner. Vi var ude og køre. Jeg havde lige fået kørekort og jeg var så glad. Jeg har været i gang med kørekort i næsten 5 måneder og jeg har bare glædet mig til at jeg endelig bestod. Jeg kan nu køre bil når jeg vil. Jeg var så ude og køre med mine venner. Vi kørte ind til et center hvor vi så den nye film der kom i biografen. Den var virkelig god, og jeg ville helt sikker anbefale den til andre. Jeg tænkte meget på at køre bil. Jeg elskede det og ville bare gerne ud at køre. Efter filmen tog vi så ud i bilen igen. Denne gang kørte jeg. Vi tænkte vi skulle have noget at spise så vi kørte hen til macd. Der fik vi så noget meget. Det begyndte at blive sent, så vi overvejede snart at tage hjem. Efter 30 minutter smuttede jeg så hjem. Jeg var så træt. Jeg tog hjem og sov bare med det samme. Jeg skulle også i skole næste dag. Det blev så næste morgen og jeg tog imod skolen. Jeg var virkelig træt, men det skulle bare overstås. På vej i skole skete der noget meget uheldig. Jeg taber min telefon ud af lommen og kameraet går i stykker. Det var så uheldigt, og det ødelagde virkelig dagen. Men jeg havde heldigvis bil nu, så jeg kunne tage hen til fixphone.dk efter skole nemt og hurtigt. Det valgte jeg så at gøre, og det tog ikke længere end 10 minutter. Det var så dejligt med bil og jeg elskede det bare. De fik hurtigt mit kamera skiftet og de var virkelig flinke. Jeg ville helt sikkert besøge dem igen næste gang min telefon er smadret.