Artikler

Husk at opdatere dine digitale enheder

I disse tider bruger vi utroligt mange forskellige digitale enheder, både privat og på vores arbejde. Der kan være rigtig meget data og mange informationer af forskellig karakter liggende på disse enheder, og da mange af dem endda er koblet på nettet, kan det også vise sig at være en stor sikkerhedsrisiko, hvis du ikke sørger for at holde dine enheder opdateret.

Der er desværre rigtig mange mennesker, der ikke husker at opdatere deres mobiltelefon eller deres computer, og selvom de bliver præsenteret for muligheden for at opdatere til den seneste version, er det noget, der tit bliver udskudt igen og igen, fordi man ikke lige har tid til at opdatere i dette øjeblik. Men på et tidspunkt kan det jo vise sig at være for sent, hvis de manglende opdateringer bliver misbrugt af ubudne gæster i systemet.

Derfor bør du bare gøre det til en vane i dit liv, at du altid opdaterer dine digitale enheder til de seneste versioner, så du er på den sikre side.

Tager ofte ikke lang tid at holde sine enheder opdateret

Selvom du nogle gange kan få en fornemmelse af, at der hele tiden er opdateringer til dine programmer eller enheder, er det jo ikke noget, der tager særlig lang tid at installere, når du først vælger at gå i gang med at opdatere. De to minutter det kan tage for din computer lige at installere en opdatering og genstarte, er værd at bruge på det. Mere travlt kan du heller ikke have.

Husk at det er vigtigt både at opdatere dine enheder, men samtidig også at opdatere de programmer og apps, du har liggende på dine enheder. Det gælder fx programmer på din computer eller apps på din mobil og tablet, så du ikke kører på en gammel version.

Grunden til mange af disse opdateringer er jo ofte, at der bliver fundet sikkerhedshuller i de gamle versioner, og så er det jo vigtigt, at du får opdateret til de nyeste versioner, så dette hul kan blive lukket, og du derfor ikke er i risiko for et angreb.

Find termo heldragt dame.