Artikler

3 tips når du skal vælge skolecomputer

Skal du snart til at købe dig en skolecomputer, fordi du skal starte på en uddannelse, eller har din gamle computer bare givet op, og har du derfor brug for en ny computer, du kan bruge i skolen og til at lave lektier på derhjemme, har vi her samlet et par gode tips til dig, som kan gøre det nemmere for dig at vælge den helt rette computer til det formål.

Mangler du nye gardiner derhjemme, finder du plisségardiner på mål her.

Gode chancer for at din nuværende computer virker fint

Hvis du snart skal starte på en uddannelse, og du har fået besked på, at du skal have dig en skolecomputer, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig at gå ud at købe en helt nye computer bare på grund af det. Der er nemlig gode chancer for, at din nuværende computer virker helt fint, og sagtens kan fungere til lige netop dette formål. Så hvis du har dig en bærbar computer, er det altså ikke sikkert, at der er grund til at skifte den ud, med mindre den er meget langsom, dårlig eller sågar ikke virker.

Undgå at købe for billigt

Hvis du har besluttet dig for, at du har brug for at købe en ny computer til brug i skolen, er det en rigtig god idé at undgå at købe for billigt. Der er mange, der bliver lokket af de lave priser, der nogle gange kan være på bærbare computere, og de bliver tit også markedsført som gode skolecomputere. Men ofte er der tale om sløje og langsomme computere, som du bliver mere træt af at bruge, end du får glæde af den. Så vær klar på at betale mindst 4-5.000 kroner for din computer, hvis du skal have en, der fungerer nogenlunde.

Find og køb billige rullegardiner her.

Vælg mellem Windows og Mac

Du skal også finde ud af med dig selv, om du skal have dig en Windows computer eller en Macbook. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Er du vant til at bruge iOS, er det måske en god idé at vælge en Macbook. Men har du ikke Apple produkter i forvejen, kan du også sagtens nøjes med en Windows maskine. En Macbook er tit dyrere end en Windows computer, så du skal også være klar til at betale lidt mere for din computer, hvis du vil have Mac.